LOMILI SVE PRED SOBOM

Skandal u Brazilu: Igrači prestravljeni bježali od huligana

Nezadovoljni rezultatom, oni su pojurili fudbalere domaćih, koji su prestravljeni pobjegli ka svlačionicama, a ovi su bijes iskalili na VAR opremi

A. Ka. / Telegraf.rs

Sramotne scene

Foto: Printscreen


Sramotne scene stižu ove večeri iz Brazila. Huligani Gremija uletjeli su na teren poslije poraza svog tima od Palmeirasa (1:3) i napravili ogroman nered na stadionu, zbog kojeg je morala da interveniše i policija.

Nezadovoljni rezultatom, oni su pojurili fudbalere domaćih, koji su prestravljeni pobjegli ka svlačionicama, a ovi su bijes iskalili na VAR opremi, koja je poništila izjednačujući gol pred kraj utakmice, a ceh su platile i stolice i druga oprema.

Gremio je na svojem stadionu poveo golom Dijega Souze u 12. minutu, ali je Rafael Veiga bio kreator velikog preokreta pred kraj prvog poluvremena, pošto je u nadoknadi postigao dva gola.

VAR soba je intervenisala i poništila gol Elijasa Alvesa iz 86. minuta, što je sigurno kumovalo nezadovoljstvu publike, a Breno Lopes je u trećem minutu dodatka postavio konačan rezultat.

Problem za Gremio je podatak da su 19. na tabeli i prijeti im selidba u niži rang. Imaju četiri boda manje od prve ekipe iznad crte, ali i dva meča manje, pa bi povoljnim rezultatima mogli da se iščupaju iz neprijatnosti na devet kola do kraja.

Ipak, huliganski pir navijača sigurno neće proći nekažnjeno, pa je moguće da će Fudbalska asocijacija zbog velike navijačke sramote sankcionisati domaće, videjet ćemo da li i bodovno.

Kamere poslije meča su uhvatile i zabrinuta lica igrača Gremija, koji su iz tunela posmatrali šta se dešava na terenu. Policija je uradila sve da ih zaštiti, a potom i privede dobar dio njih.

Više o temi Gremio

NA VRH

Podijeli članak na