DAILY MAIL

Real Madrid dobiva novog trenera: Dolazi poznati Argentinac

Anćeloti je na dobrom putu da s Real Madridom osvoji La Ligu po prvi puta u svojoj karijeri, ali uprava želi i Ligu prvaka u kojoj madridski sastav ne izgleda dobro

Karlo Anćeloti. Arhiva

G. Š. / Daily Mail

23.2.2022

Real Madrid bi uskoro mogao dobiti novog trenera. Prema pisanju "Daily Maila", Karlo Anćeloti (Carlo Ancelotti) više nije siguran na mjestu glavnog trenera "Kraljevskog kluba", a već su mu pronašli i zamjenu. Na mjesto Italijana bi navodno trebao doći sadašnji trener PSG-a Maurisio Poketino (Mauricio Pochettino).

Anćeloti je na dobrom putu da s Real Madridom osvoji La Ligu po prvi puta u svojoj karijeri, ali uprava želi i Ligu prvaka u kojoj madridski sastav ne izgleda dobro. PSG ih je pobijedio s 1:0 na svojem Parku prinčeva, ali više od rezultata zabrinjava igra Anćelotijevog tima koja je bila ispod svakog nivoa. Anćeloti je nekoliko dana nakon utskmice s PSG-om bio na sastanku s predsjednikom Real Madrida Fiorentinom Perezom koji mu je jasno dao do znanja da mu se ne sviđa igra Reala protiv pariškog sastava. Španski i engleski mediji sada pišu kako je Anćeloti, usprkos tome što je potpisao na tri godine prošle sezone, jako upitan kao trener Reala u idućoj sezoni.

"Daily Mail" ističe kako Real želi dovesti Poketina kojeg na svojoj klupi vidi i Tottenham, no Kraljevi će dovesti i Kilijana Mbapea (Kylian Mbappe) s kojim Argentinac dobro surađuje u PSG-u pa bi to trebalo prevagnuti da dođe u Madrid. Tako bi ovog ljeta Anćeloti trebao postati bivši, a u Madrid stižu Mbappe i Poketino.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.