PUNA PODRŠKA

Čelzi ipak dobiva dozvolu za prodaju karata

Ako se usvoji izmjena posebne licence izdane londonskom klubu, navijači bi mogli prisustvovati utakmici protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka

Igrači Čelzija. AFP

A. O.

22.3.2022

Čelzi (Chelsea) može očekivati ​​punu podršku u polufinalu FA kupa protiv Kristal Palasa (Crystal Palacea), jer je najavljeno da će im biti dopuštena prodaja ulaznica.

Sankcije koje je britanska vlada uvela protiv Romana Abramoviča trenutno zabranjuju klubu prodaju bilo kakvih ulaznica, no Nogometni savez je objavio da pregovara s nadležnim tijelima o amandmanu koji bi navijačima omogućio kupnju ulaznica za utakmicu na Vembleju (Wembleyu) idući mjesec.

- Nadamo se da ćemo imati pune tribine u oba polufinala FA kupa na Wembleyju - poručili su iz Nogometnog saveza.

To uključuje ulaznice za navijače Čelzija za njihov meč protiv Kristal Palacea. 

- Trenutno radimo s vladom na pronalaženju rješenja kako bismo to postigli, poštujući sankcije koje su trenutno na snazi ​​protiv vlasnika Čelzija - poručili su. 

Navijači Čelzija nisu mogli kupiti ulaznice za četvrtfinale FA kupa u Midlsbrougu (Middlesbroughu), osim onih kupljenih prije uvođenja sankcija.

Ako se usvoji izmjena posebne licence izdane londonskom klubu, navijači bi mogli prisustvovati utakmici protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka, ali i utakmicama Premijer lige.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.