LIGA PRVAKA

Asovi Real Madrida ismijali Barcelonu nakon sinoćnjeg poraza u Minhenu

Barsa je ove godine uložila dosta u ekipu, ali ni to izgleda nije bilo dovoljno da se ozbiljno pojača

Da stvar bude još gora za katalonskog velikana, s njom su se odlučili narugati i najveći rivali. Društvene mreže

G. Š.

14.9.2022

Bajern našeg Hasana Salihamidžića sinoć je s 2:0 pobijedio Barcelonu u 2. kolu Lige prvaka. Golove za bavarski sastav su zabili Leroj Sane (Leroy) i Lukas Hernandez (Lucas) i tako nanijeli Kataloncima bolan poraz. Barsa je ove godine uložila dosta u ekipu, ali ni to izgleda nije bilo dovoljno da se ozbiljno pojača.

Da stvar bude još gora za katalonskog velikana, s njom su se odlučili narugati i najveći rivali. Igrači Real Madrida, Karim Benzema i Vinicus Žunior (Junior), nisu mogli odoljeti pa su Barsu bocnuli na svojim Instagram profilima.

Benzema je odmah nakon utakmice Bajern - Barcelone 2:0 na svom storyju objavio fotografiju na kojoj drži pehar Lige prvaka, dok je Vinicius, također nekoliko trenutaka nakon poraza Barce, objavio grupnu fotografiju na kojoj se s prijateljima iz kluba smije na treningu.

Barcelona je zadnju Ligu prvaka osvojila 2015. godine kada su u finalu pobijedili Juventus. Od tada je Real četiri puta bio prvak Europe i učvrstio se na poziciji evropske ekipa s najviše osvojenih titule.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.