TRENER SVIH TRENERA

Urnebesan video legendarnog Ćire Blaževića: Od dječaka mislio da je djevojčica, njegova reakcija je hit

Simpatično je Ćiro pitao njegove prijatelje je li stvarno dječak u pitanju

Ćiro Blažević: Uvijek raspoložen za fotografisanje. Screenshot / TikTok

E. Ć.

8.12.2022

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević, trener svih trenera, omiljen je kod velikog broja fudbalskih fanatika širom regiona. Ćiro je ostavio dubok trag gdje god da je radio, a jedno vrijeme je bio i selektor Bosne i Hercegovine. 

Veliki stručnjak, koji danas bije životnu bitku, nije odbijao zahtjeve fanova za autograme i fotografije, te je uvijek rado pozirao, ostavljajući uspomene navijačima koji su imali priliku da ga sretnu. 

Imao je mnogo zanimljiv gostovanja, na društvenim mrežama je nekoliko zabavnih snimaka Ćire Blaževića, što s treninga, što onih snimljenih u prolazu s fanovima. 

Tako se na TikToku pojavio jedan stariji snimak na kojem Ćiro Blažević rado pozira sa djecom. Jedan od dječaka je imao dužu kosu, pa je Ćiro pomislio da je u pitanju djevojčica. Simpatično je Ćiro pitao njegove prijatelje je li stvarno dječak u pitanju. 


@ramo_ramic #bosna #balkan #srbija #hrvatska #sarajevo #tuzla #zenica #foryou #kralj #zadruga #srebrenik #austria #stlouis #slovenia #njemacka #kalesija #foryoupage #mostar #ciroblazevic #zagreb #croatia🇭🇷 #croatia #split #smijesno ♬ original sound - Ramo Ramic
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.