NOGOMET

Na Koševu se sprema spektakl: "Horde zla" najavljuju rođendansku ludnicu

Piše: R. Be.

29.10.2017

Na večerašnjoj utakmici Sarajevo - Čelik, u kojem je tim Husrefa Musemića veliki favorit, najviše pažnje bit će usmjereno na tribinu "Vedran Puljić", na kojoj će navijačka grupa "Horde zla" proslaviti 30. rođendan. 

Udruženje navijača FKS - "Horde zla" najavili su da je okupljanje od 16.45 sati u Velikom parku (preko puta BBI centra), dok je polazak planiran u 17:15. 

- Svi isključivo u obilježjima grupe Horde zla Sarajevo! 30 GODINA, GRMI SA SJEVERA! - poruka je jedne od najvećih i najorganizovanijih navijačkih grupa na Balkanu. 

Nešto ranije, ova navijačka grupa uputila je poruku onima koji razmišljaju da li doći na ovu utakmicu.

- Stajao si nekad na SJEVERU?! Sada više nisi tu, a nisu ni tvoji prijatelji s kojima si nekad skakao i radovao se k'o malo dijete svaki put kad naše RajvoSa zatrese mrežu. Sjećaš li se kako je bilo nakon poraza, kad ti prođu trnci kroz tijelo, a ti sa svojom braćom zapjevaš "i kada teško je"?! Možda upravo sada planiraš da sjedneš u nedjelju ispred televizije, i uz par piva i kokice odgledaš svoje RajvoSa koje si prije išao bodriti gdje god da igra on. Ili si ipak rezervisao svoje mjesto na istoku/zapadu Haseta, a nekad znaš više vremena provesti gledajući u taj isti sjever i prisjećati se svih dobrih trenutaka koje si proživio sa svojim drugovima i svaki put poželjeti da se to opet nekad desi. Ali sjeti se jedne stvari, TI i tvoji drugovi, vaša grupa u nedjelju zvanično će proslaviti svoj trideseti rođendan, a ti se zapitaj gdje ćeš da budeš...- kaže se u poruci UNFKS - Horde zla.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.