PRIJETNJE

Kolarov na meti navijača Rome: Na zidu kuće mu napisali uvredljive grafite

srbijanski reprezentativac na udaru

Kolarov: Bio strijelac pogotka u teškom porazu Rome. AFP

Avaz Sport

2.2.2019

Nakon što je Roma u Firenci u meču Kupa italije posramljena od Fiorentine (7:1), među navijačima "Vučice" vlada veliko nezadovoljstvo. Na udaru fanova našla se cijela ekipa, ali i neki pojedinci. Među njima je i srbijanski reprezentativac Aleksandar Kolarov, kojem su na zidu koji opasuje njegovu kuću ispisali uvredljive grafite. 

Roma će u nedjeljnom derbiju igrati protiv Milana. Prema kladionici MOZZART, "Vučica" je favorit u tom okršaju, a kvota na trijumf "Vučice" iznosi 2,25, na remi 3,45, dok se na pobjedu "Rosonera" nudi kvota od 3,15.

"Kolarov croato", "Kolarov 'croato' di merdaa!", "Kolarov abbassa la cresta", pisalo je na zidu, što u prijevodu znači "Kolarov Hrvat", "Kolarove, spusti se na zemlju" i "Kolarov, Hrvat pun sranja". 

I dok će neki pomisliti da im se pritom potkrala pogreška, Italijani su dobro upućeni u odnose Srba i Hrvata pa otuda i provokacija na nacionalnoj osnovi na račun srbijanskog reprezentativca. 

Zanimljivo je i da je Aleksandar Kolarov postigao gol u pomenutom teškom porazu od Fiorentine, ali ni zbog toga nije bio lišen kritika, jer je problema s navijačima imao i ranije. Naime, Kolarov je ranije igrao i za Lazio, najljućeg rivala Rome, a nedavno je rekao i sljedeće o navijačima. 

Jedino što mogu reći je da ću uvijek davati sve od sebe. Navijači moraju biti svjesni toga da oni ne znaju mnogo o nogometu. Ja sebi nikad ne bih dozvolio da kritiziram Novaka Đokovića, ili da ga savjetujem kako bi trebao igrati. Volim gledati tenis i košarku, ali o tim sportovima ne znam ništa - rekao je Aleksandar Kolarov.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.