NAPORNO VJEŽBA

Samo 14 mjeseci nakon porođaja: Ana Kurnjikova pokazala svoje savršene trbušnjake

Objasnila zašto je Enrike Iglesijas i poslije toliko godina lud za njom

Kurnjikova: Pokazala odličnu figuru. Instagram

Telegraf.rs

2.4.2019

Igrajući na stolu u kupaćem kostimu i na visokim štiklama, Ana Kurnjikova (Anna Kournikova) pokazala je odličnu figuru, i to samo 14 mjeseci nakon rođenja blizanaca, te objasnila zašto je Enrike Iglesijas (Enrique Iglesias) i poslije toliko godina lud za njom.

U novom videu, koji je objavila na svom Instagram profilu, 37-godišnja majka blizanaca Nikolasa (Nicholas) i Lusi (Lucy) pokazala je savršene trbušnjake i zategnute noge u "boomerang" videu. 


View this post on Instagram

❤️🤡❤️

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Ana i Enrike dijele zajedničke obaveze oko djece. Par je u vezi od 2001. godine, a iako nisu nikada otišli pred oltar, Enrike od 2017. godine o njoj priča kao o svojoj ženi.

Iako ne govori mnogo o svom privatnom životu, pjevač je u nedavnom intervjuu iskazao svoje oduševljenje time što je Ana odlična majka.

View this post on Instagram

#monday #backatit 💪🏻 📹 @ashleypeeler

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

- Nevjerovatno je posmatrati kako je ona divna majka. Neobično je gledati jednu majku kako radi sve što treba jer joj je proradio materinski instinkt - rekao je Enrike tada.

Igranje na stolu u bikiniju nije jedina stvar koju Ana dijeli na društvenim mrežama. Ona često objavi i video s treninga, na kojima je možete vidjeti kako radi naporne vježbe, čučnjeve i sklekove i to najčešće u društvu njenog ljubimca, njemačkog ovčara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.