PROVOD

Evo gdje se i u čijem društvu "Zmajevi" odmaraju: Jedna atraktivna destinacija im je omiljena

Neki su se odlučili za egzotična mjesta, dok su drugi ostali u domovini

"Zmajevi": Konačno na odmoru. Instagram

J.A./Avaz Sport

18.6.2019

Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine konačno su dobili odmor. Neki "Zmajevi" su se odmah odlučili za egzotične destinacije, dok su drugi, pak, bili skromniji pa su ostali u domovini. 

Kapiten naše selekcije Edin Džeko nalazi se u Dubrovniku, zajedno sa svojim prijateljima. Miho Obradović, gradski vijećnik iz Dubrovnika i prijatelj našeg Dijamanta,  na društvenim mrežama pohvalio se fotografijom. 


U ovom atraktivnom gradu boravi i Haris Duljević, koji se odmara u društvu svoje djevojke Sare. 


Da je Dubrovnik omiljena destinacija našim reprezentativcima, pokazuje i fotografija defanzivca Tonija Šunjića, koji se nalazi u društvu svoje atraktivne djevojke Viktorije. 

Veznjak naše reprezentacije Miralem Pjanić svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim sinom Edinom. Mali princ ipak nije otkrio na kojem se mjestu nalaze, ali sudeći prema fotografiji, njihov odabir pao je na neku egzotičnu destinaciju. 


Bh. defanzivac Ermin Bičakčić odmara se u Španiji. Igrač Hofenhajma uživa u čarima koje pruža Ibica, popularna svjetska turistička destinacija.


Bek Sparte Prag Eldar Ćivić, o kojem se ovih dana ponajviše piše u kontekstu transfera u zagrebački Dinamo, odmara se u susjedstvu. Njegova destinacija je crnogorska Budva. 

Za atraktivnu destinaciju odlučio se i Samir Memišević. Defanzivac bh. reprezentacije odmor je potražio na Majorki, a odsjeo je u luksuznom hotelu "Indico Rock". 

Veznjak našeg nacionalnog tima Gojko Cimirot nalazi se u društvu svoje djevojke na nekoj atraktivnoj lokaciji, koju javnosti nisu željeli otkriti. 

Plemeniti srednji veznjak Stjepan Lončar, za razliku od svojih saigrača, odlučio je odmor provesti u Bosni i Hercegovini. Rođeni Mostarac zaputio se ka Širokom Brijegu, gdje je uživao u vrsnoj gastronomskoj ponudi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.