UZOR MLADIMA

Runi se vraća u Englesku da spasi brak: Izgubit će milione

Supruga Kolin (Coleen) (33) rekla mu je da je vrijeme da prvi put u svojoj karijeri napravi nešto za nju i djecu

Runi sa porodicom. Arhiv

Avaz.ba

8.8.2019

Legendarni engleski fudbaler Vejn Runi (Wayne Rooney) (33) vraća se u Englesku iz američkog D.C. Junajteda. Potpisao je 18-mjesečni ugovor za Derbi Kaunti, ali on počinje vrijediti tek od januara iduće godine. Kako pišu britanski mediji, pravi razlog je spašavanje braka.

Supruga Kolin (Coleen) (33) rekla je Runiju (Rooneyju) da je vrijeme da prvi put u svojoj karijeri napravi nešto za nju i djecu, a to je da ih stavi na prvo mjesto. Ipak, finansijski gledano, ovo mu nije bio baš najpametniji potez s obzirom da je plaća u Derbi Kauntiju puno manja nego ona u Vašingtonu.

- Zbog ovog će Runi (Rooney) izgubiti milione, ovo je veliko rezanje plate, ali rekao je da se zbog suprugine sreće to isplatilo - piše The Sun.

Fudbaler je početkom ove sedmice došao iz Amerike samo kako bi finalizirao pregovore oko svog ugovora. Ovoga će puta imati još jednu ulogu - osim one fudbalera, okušat će se i kao trener. Njegova supruga smatra kako je on stvoren za to. 

- Bit će uzor mlađima i vrijeme je da ‘odraste’ - rekla je.

Vejn i Kolin (Wayne i Coleen) upoznali su se kad su imali 12 godina, a vjenčali su se 2008. godine na romantičnoj ceremoniji u Italiji. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.