LIJEP GEST

"Horde zla" i "Manijaci" na raspolaganju svima onima kojima je potrebna pomoć

Borba protiv koronavirusa

"Horde zla" i "Manijaci". Arhiv

J. A. / Avaz Sport

19.3.2020

Udruženje navijača FK Sarajevo "Horde zla" oglasilo se na zvaničnoj Facebook stranici saopćenjem u kojem navodi da im se obrate svi oni kojima je potrebna pomoć u ovoj situaciji, koju je uzrokovala pandemija kronavirusa.

"Horde zla" stavile su se na raspolaganje svima i ostavili kontakte putem kojih im se mogu obratiti svi oni kojima bude potrebna pomoć. 

- Udruženje navijača FK Sarajevo poziva najugroženiju populaciju, kao i sve ostale građane naše države te ustanove kojima je potrebna pomoć, da nam se obrate putem naše FB stranice ili na mail. Naši članovi stoje vam na raspolaganju. Nisu svi kao što smo mi, pravi drugovi, uvijek najjači -  navodi se u saopćenju. 

Mail na koji se mogu kontaktirati navijači Sarajeva je [email protected], dok je link Facebook stranice facebook.com/UNFKS/.

I najvatreniji navijači FK Željezničar "Manijaci" odlučili su biti na raspolaganju bh. javnosti kako bi doprinijeli što bržem povratku BiH u prijašnje stanje.

- Usljed poplava koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu prije nekoliko godina, svim svojim raspoloživim kapacitetima stavili smo se na raspolaganje našim građanima. 

Navijačka grupa" The Maniacs 1987" obavještava cjelokupnu bh. javnost, Krizni štab i sve ostale nadležne državne institucije da ćemo i ovog puta biti tu kako bismo doprinijeli što bržem povratku naše države u prijašnje stanje.

Koronavirus je još jedna u nizu prepreka koje od nas zahtijevaju odgovornost, odanost i hrabrost, a "Manijaci" su prethodnih godina, odazivajući se gdje god je to trebalo, pokazali nivo društvene odgovornosti. 

"Manijaci" se stavljaju na raspolaganje za sva iskušenja pred kojima se nalazi naša domovina - navodi se u saopćenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.