NEVOLJE

Javila se Nađa koja je s rodicom došla glave reprezentativcima Engleske

Oni su jako dobri momci

Nađa i Klara: Lijepo se provele. Instagram

Avaz Sport

7.9.2020

Dvojica mladih igrača Mejson Grinvud (Mason Greenwood) i Fil Foden (Phil), koji su debitovali za seniorski tim Engleske, izbačeni su iz ekipe i neće igrati protiv Danske u meču Lige nacija.

Konačnio je i poznato zbog kojih djevojaka im je "odletjela glava", i ne samo to. Jedna od njih je opisala šta se tačno dogodilo. Radi se o islandskoj ljepotici i modelu Nađi Sif Lindal Gunarsdotir (Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir), koja ima 20 godina. Ona kaže da je nekoliko dana bila na onlajn vezi sa Grinvudom, a onda se  i rodila ideja da dvojica reprezentativaca "prokrijumčare" Nađu i njenu rodicu 19-godišnju Laru Klausen (Clausen) u timski hotel.

- Upoznala sam Mejsona preko društvenih mreža i nekoliko dana prije nego što su došli u Rejkjavik smo ćaskali. Smatrale smo da je sve u redu pošto su odigrali meč sa Islandom i bili testirani. Žao mi je što se ovo desilo. Nismo htjele da ih stavimo u takav položaj, ali nismo znale da su u karantinu. Da smo znale, ne bismo išle da ih posjetimo. Tu večer koje smo proveli zajedno bilo je sjajno, oni su dobri momci. Svi pravimo greške, mladi smo. Njih dvojica su bili pravi džentlmeni, rekla je Nađa "Daily mail".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.