PRAZNIK

Brojni bh. sportisti uputili čestitke povodom Kurban-bajrama

Džeko, Nurkić, Pjanić, Burić, Tuka...

E. Ćosić

Džeko, Nurkić, Pjanić i Burić samo su neki od bh. sportista koji su čestitali praznik

Foto: AVAZ


Muslimani širom svijeta danas obilježavaju jedan od najznačajnijih praznika, Kurban-bajram. Čestitku su uputili i brojni bh. sportisti, između ostalih, Edin Džeko, Jusuf Nurkić, Miralem Pjanić, Benjamin Burić, Amel Tuka...

- Svim dobrim ljudima, koji slave, želim Bajram Mubarek Olsun (Eid al-Adha)  - napisao je Džeko uz fotografiju objavljenu na svom Facebook profilu.

Nurkić je čestitao Bajram na svim društvenim mrežama, a objavio je i fotografiju, bajramsku, kako je on napisao u opisu. 

- Bajram Šerif Mubarek Olsun svoj mojoj braći i sestrama muslimanima širom svijeta - poručio je u svojoj čestitci Miralem Pjanić.

- Živi i zdravi mi bili. Bajram Šerif Mubarek Olsun od srca, svima koji slave! Vole vas Burići - napisao je golman rukometne reprezentacije na svojoj Facebook stranici.

Najbolji bh. atletičar koji će biti jedan od sedmero predstavnika Bosne i Hercegovine na ovogodišnjim Igrama Amel Tuka čestitao je Bajram fotografijom na kojoj je napisano: "Svima koji slave, zajedno sa svojom porodicom, želim Bajram Šerif Mubarek Olsun. Vaš Amel Tuka".

Više o temi Edin Džeko

KAPITEN BH. REPREZENTACIJE
Džeko otkrio kako će se zvati restoran u Dubrovniku
NA VRH

Podijeli članak na