PROBLEM NAKON UTAKMICE

Manćini nakon velike pobjede Italije poludio zbog zatvorenog autoputa

Selektor "Azura" je objavio snimak na Instagramu

E. Ćosić

Manćini: Njegovi izabranici pobijedili Litvaniju 5:0

Foto: TWITTER


Fudbalska reprezentacija Italije jučer je pobijedila selekciju Litvanije u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine rezultatom 5:0. To je evropskim prvacima bila 37. utakmica u nizu bez poraza, čime su dodatno popravili već postavljeni rekord.

Podsjećamo, zlatne generacije Brazila (1993.-1996.) i Španije (2007.-2009.) su svojevremeno odigrale 35 utakmica zaredom bez poraza što je bio rekord do ove godine, ali je Roberto Manćini (Mancini) u potpunosti preporodio "Azure".

Međutim, dobro raspoloženje zbog velike pobjede i podebljanja rekorda pokvarilo je stanje na cesti. Autobus sa "Azurima" je po povratku iz Ređo Emilije naletio na zatvorenu cestu, a Manćini je na svom Instagramu podijelio Instagram gdje je uputio kritiku, a na na snimku se čuju i psovke selektora Italije.

- Ovo su italijanski autoputevi. Dođeš u ponoć s A7 na skretanje za A26 i saznaš da je autoput zatvoren, bez ikakve obavijesti da je zatvorena. Sramite se, mnogi bi se morali sramiti. Sramota - poručio je Manćini.

NA VRH

Podijeli članak na