ZAVRŠIO S KLUBOM IZ BARA

Košarkaš Mornara nestao, pa se javio iz hotela u Hjustonu u bade mantilu

To je tipično ponašanje nekih Amerikanaca. Čovjek je jednostavno nestao, rekao je trener Mornara Pavićević

Dejvis prekršio klupsku disciplinu. Instagram

M. K.

22.11.2021

Nesvakidašnja situacija desila se u timu Mornara, a sve se razotkrilo nakon što je ova ekipa savladala Split u Baru (81:65) u okviru 9. kola ABA lige.

Naime, nakon utakmice u crnogorskom timu morali su se baviti potragom za američkim košarkašem Korijem Dejvisom (Corey Davis Jr.), koji je nestao, a potom se javio, ali i neprijatno iznenadio sve u KK Mornar.

Mihailo Pavićević, trener tima iz Bara, prokomentarisao je cijelu situaciju:

- Imali smo kadrovske probleme pred ovaj meč. Za Dejvisom smo angažovali potragu, jer ne znamo gdje je. To je tipično ponašanje nekih Amerikanaca. Čovjek je jednostavno nestao. Odbio je da trenira dok smo bili u Solunu, odbio je i da igra utakmicu pravdajući se nekom povredom za koju je ustanovljeno da ne postoji. Nije došao na dvije najvažnije utakmice i rekao je svoje. U ponedjeljak ću poslati prijavu Disciplinskoj komisiji, bit će suspendovan. Ta suspenzija ide tim putem Savezu, FIBA… Mislim da je ta priča završena, govorio je Pavićević, dodavši kako se Amerikanac nije tri dana pojavljivao na treningu, prenose srbijanski mediji.

Na Dejvisovo ponašanje ogorčeni u klubu. Printscreen

I tako je bilo sve dok se sam Kori nije oglasio na svom Instagram profilu i to na kakav način. 

Kao da je sve normalno i kao da se ništa nije desilo, Kori je hladno objavio da je sletio u daleki Hjuston, a onda je objavio i svoju fotografiju u kojoj pozira u bade mantilu, uz poruku:

"Sjajna noć".

Nema sumnje da je Dejvis svoju karijeru u klubu iz Bara završio ovim potezom, te mu slijedi suspenzija, a vjerovatno i otkaz u klubu.

Kori je objavio i fotografiju iz hotela. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.