NOGOMET

Juniori Željezničara sutra protiv Lokomotive u Ligi prvaka

Avaz.ba

30.10.2017

Juniori Željezničara će u utorak (14 sati) u Zagrebu igrati prvu utakmicu 2. kola Lige prvaka za mlade. Protivnik “Plavih” je hrvatski prvak Lokomotiva, a meč se igra na stadionu NK Lučko.

Nade Želje su u nedjelju je otputovale u Zagreb, a među putnicima su Aldin Šehić, Amar Beširević, Anel Šabanadžović, Amir Velić, Enio Zilić, Eldar Šehić, Filip Dujmović, Semir Dacić, Ajdin Mujagić, Denis Žerić, Haris Hajdarević, Jasmin Kršić, Alen Nuhanović, Dženan Osmanović, Ahmed Hasanović, Tarki Karišik, Kemal Mujarić, Dražen Dubakčić, Merim Hadžić, Edin Kovačević, treneri Omer Joldić i Adin Mulaosmanović, doktor Zlatko Dervišević, direktor Omladinske škole, Haris Alihodžić, te generalni sekretar Haris Topalović.

“Plave” će s tribina bodriti i Admir Adžem, šef stručnog štaba prvog tima, koji je prošle sezone s juniorima osvojio titulu prvaka BiH.

Četiri prvotimca će biti u sastavu, Anel Šabanadžović, Haris Hajdarević, Denis Žerić i Ajdin Mujagić

– Stručni štab je analizirao našeg protivnika i imamo određene informacije o njima. Idemo u Zagreb da damo svoj maksimum i nadam se da će to biti dovoljno za pozitivan rezulat, pa da na Grbavici ponovo pred sjajnom atmosferom tražimo prolaz u narednu rundu - izjavio je Hajdarević.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.