FRANCUSKA

Hrvatska odbojkašica na naslovnici seksi kalendara kluba Kan

U ovom najtrofejnijem francuskom prvoligašu oduvijek su gajili poseban stil izdavanja kalendara, gdje su specijalno naglašeni ženstvenost, umjetnička nota i seksipil

G. Š./SN

Rene Sain (gore lijevo) na naslovnici novog kalendara Cannesa

Foto: Twitter/Cannes


Koronavirusu usprkos, jedna lijepa i duga tradicija u Odbojkaškom klubu Kan živi i dalje. Kan je naime objavio već kalendar za slijedeću, 2021. godinu, u kojem su u prvom planu, kako su već i naučili svoje fanove, odbojkašice, koje su raspoređene po mjesecima.

U ovom najtrofejnijem francuskom prvoligašu oduvijek su gajili poseban stil izdavanja kalendara, gdje su specijalno naglašeni ženstvenost, umjetnička nota i seksipil, prenose SN.

Umjetničke fotografije su i ovoga puta na rubu provokativnosti, no to je nešto što se od Kana, gdje se između ostaloga održava i jedan od najpoznatijih svjetskih filmskih fetivala, i očekuje. Izdanje kalendara za 2021. godinu je već 14. izdanje po redu i već je pušteno u prodaju, a jednu od stranica svojom ljepotom krasi i libero hrvatske odbojkaške reprezentacije, Porečanka Rene Sain koja je i na naslovnoj stranici.

 
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na