BIVŠI ČLAN EKIPE

Iz RK Nova Bila se oprostili od Gabrijela Gučanina (18) koji je poginuo u teškoj nesreći kod Novog Travnika

Svaki budući uspjeh naše ekipe bit će posvećen našem Gabiju. Zauvijek ćeš biti u mislima i srcima tvojih rukometaša, poručili su iz RK Nova Bila

Gučanin: Nesreća se dogodila noćas u 03:20 sati. Facebook

E. Ć.

6.11.2022

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Nević Polju kod Novog Travnika, kako je "Avaz" ranije objavio, poginuo je 18-godišnji Gabrijel Gučanin.

Porodica i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od stradalog Gabrijela. Od njega su se oprostili i iz RK Nova Bila, čiji član je Gučanin u prošlosti bio, a iz kluba su potvrdili da je zbog ove tragedije odgođen večerašnji susret sa Čelikom.






- Sa velikom tugom i nevjericom jutros smo primili vijest da nas je u 18. godini života napustio bivši član naše ekipe Gabriel Gučanin. Gabriel je bio dijete našeg kluba, naše Nove Bile.

Neki ljudi nas napuste prerano, ali isto tako ostave trag koji nikada neće izblijediti. Svaki budući uspjeh naše ekipe bit će posvećen našem Gabiju. Zauvijek ćeš biti u mislima i srcima tvojih rukometaša!

Počivaj u miru Božijem Gabi. U ime cijelog kolektiva RK Nove Bile želimo da izrazimo najiskreniju sućut obitelji i prijateljima našeg Gabriela. Utakmica koja se trebala igrati večeras protiv ekipe RK Čelik je odgođena - naveli su iz RK Nova Bila.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u 03:20 sati, a u njoj su učestvovali automobil Audi kojim je upravljao S. Č. (20) dok se na mjestu suvozača nalazio A. Đ. (20), obojica iz Novog Travnika te vozilo Mercedes kojim je upravaljala G. G. (28), a u kojem se kao suvozač nalazio Gabrijel (18).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.