HOLIVUDSKA GLUMICA

Margot Robi priznala da je imala veliku tremu prije snimanja intimne scene s Dikaprijem

Neću vam lagati, popila sam nekoliko tekila prije snimanja te scene na podu, otkrila je zvijezda

Margot Robi. Instagram

N. A.

5.3.2023

Jedna od najljepših holivudskih glumica Margot Robi (Robbie) priznala je da je mislila kako nije dovoljno zgodna za ulogu Naomi u filmu "Vuk s Wall Streeta".

- Bila sam prestravljena da će ljudi vidjeti film i pomisliti: "Uf! Ona nije dovoljno dobra." U scenariju je pisalo da je moj lik "najseksi plavuša ikad", a jasno je da ja to nisam - rekla je u intervjuu za "Wonderland".

Podsjetimo, Margot je nedavno otkrila i da se tokom snimanja scene s Leonardom Dikaprijem (DiCaaprio) povrijedila.

- Ležala sam na hrpi lažnih novčanica i dobila milion posjekotina na leđima od svog tog novca. Nije to bilo tako glamurozno kao što se možda čini. Ako iko ikad planira seks na hrpi novca, nemojte - rekla je glumica.

Istakla je da bi bilo lakše da je novac bio mekši sve bi bilo bolje, jer je lažni poput oštrog papira.

- Kad sam ustala s kreveta, okrenula sam se da uzmem ogrtač i svi su ostali bez daha. Pitala sam šta im je, a oni su mi rekli da izgledam kao da su me išibali milion puta. Leđa su mi bila prekrivena posjekotinama - dodala je.

Glumica je ranije otkrila da je oklijevala sa snimanjem nagih scena, ali da je na nagovor reditelja ipak pristala.

Margot, koju mnogi nazivaju najljepšom ženom svijeta, imala je veliku tremu prije snimanja intimne scene na podu s Leonardom Dikaprijem, a kako bi se dodatno ohrabrila, popila je nekoliko tekila.

- Neću vam lagati, popila sam nekoliko tekila prije snimanja te scene na podu. Bila sam jako, jako nervozna - rekla je Robie u razgovoru za emisiju "BAFTA: A Life In Pictures", naglasila kako je možda izgledala samouvjereno, ali da to nikako nije bila.

Robi je u trenutku snimanja scene imala samo 22 godine, a partner Dikaprijo bio je 15 godina stariji. Riječ je o sceni koja se odvija u dječjoj sobi i u kojoj Robbie, koja glumi Naomi Lapagliju, suprugu Jordana Belforta, pokušava isprovocirati Dikaprija pokazivanjem golog međunožja. Riječ je o jednoj od najeksplicitnijih scena u ionako vrlo eksplicitnom filmu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.