ŠIRI SE NA MREŽI X

Scena Kilijana Marfija iz "Peaky Blindersa" koja oduševljava fanove: "Već je tada zaslužio Oskara"

Riječ je o trenutku uoči Tomijevog vjenčanja s Grace kada on svojoj braći i bandi drži govor

Kilijan Marfi u "Peaky Blinders". BBC

N. Aj.

13.3.2024

Nakon što je Kilijan Marfi (Cillian Murphy) osvojio svog prvog Oskara, i to za ulogu u filmu "Oppenheimer", društvenim mrežama počele su se dijeliti njegove scene iz "Peaky Blindersa". Irski glumac utjelovio je glavnog lika Tomasa Šelbija (Thomas Shelby) u hit-seriji o engleskim gangsterima.

Gledatelji vole scenu prve epizode iz treće sezone i mnogi pišu da je već za nju Marfi trebao dobiti Oskara. Riječ je o trenutku uoči Tomijevog vjenčanja s Grace kada on svojoj braći i bandi drži govor kako se moraju ponašati i na kraju sam puca pod pritiskom.

"GOAT", "Ovo je kultna scena", "Već je tada zaslužio Oskara", "Voljela bih zaboraviti sve o "Peaky Blindersima" da ih mogu pogledati ponovno", "Najbolja scena koja je ikad snimljena na filmskom platnu", "Volim ga", "On je sjajan glumac i napokon je prepoznat", pišu fanovi.

Serija "Peaky Blinders", autora Stivena Najta (Steven Knight), prati ozloglašenu bandu u engleskom Birmingemu početkom 20. stoljeća i jedna je od najpopularnijih serija na svijetu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.