EMILI BLANT

Holivudska glumica o intimnim scenama na setu: Poslije nekih mi je bilo muka

Izdvojila kolege s kojima ima pozitivna iskustva, poput Meta Dejmona, Toma Kruza i Kilijana Marfija

Emili Blant. Instagram

E. Ag.

8.5.2024

Holivudska glumica Emili Blant (Emily Blunt) progovorila je o intimnim scenama na setu, kao i ljubljenju s kolegama. Kako je glumica rekla, koliko god profesionalno da se pristupa ovakvim scenama, sa svakim kolegom je drugačije.

Tako postoje neki s kojima ima pozitivna iskustva, poput Meta Dejmona (Demon), Toma Kruza (Cruz) i Kilijana Marfija (Cilian Murphy), ali i oni drugi, koje nije željela da imenuje.

- Glumila sam hemiju s ljudima s kojima se nisam dobro provela dok sam radila s njima. Ne bih rekla da je to neka vrsta ekstremnog prezira, ali definitivno nisam uživala u nekima od njih - rekla je za "Sirius 100 XM".

Ona je iskreno rekla i da joj je bilo muka nakon poljubaca s nekim od kolega.

- Ponekad je to čudna stvar. Ponekad možete imati odnos koji je stvarno jednostavan, ali se ne prenosi na ekranu - rekla je, pa dodala:

- Hemija je jako čudna stvar. To je eterična stvar koju zapravo ne možete staviti u bocu i kupiti ili prodati. Ili postoji ili ne. Jednostavno je lakše kada s nekim imaš prirodan odnos - dodala je Blant, piše 24sedam.rs.

Emili je objasnila i kako je naučila da stvori hemiju i s osobama koje joj se ne dopadaju, te dodala uprkos svemu pokušava da pronađe nešto kako bi sebi olakšala.

- Moram da pronađem nešto... Čak i ako je to jedna stvar. Možda se lijepo smiju ili mi se sviđa kako razgovaraju s ljudima. Možda su pristojni. Mislim, moglo bi biti nešto slučajno. Ali pronađite nešto što volite na toj osobi ili nešto što volite na njoj kao liku i onda se oslonite na to - rekla je glumica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.