JET SET

Zašto Oven Vilson odbija vidjeti svoju novorođenu kćerku

Njegov portparol nije komentirao ove glasine, te je naglasio da je u pitanju ozbiljna porodična situacija u koju se javnost ne bi trebala miješati

AFP

US Magazin

7.11.2018

Glumac Oven Vilson (Owen Wilson), koji je odličan roditelj dvojici sinova, iako više nije u braku sa njihovim majkama, odbija da vidi svoju novorođenu kćerku. U medijima se nedavno počela širiti glasina da ne želi vidjeti svoju jednomjesečnu kćerku Lylu te odbija učestvovati u njenom odgajanju.

Nepoznati izvor je za US Magazine rekao da Vilson još uvijek nije upoznao svoju kćerku iako je od njenog rođenja prošlo već mjesec dana. Naglasio je da djevojčica izgleda isto kao i njen otac.

- On je čak na sudu potvrdio da je ne želi vidjeti i da ne želi biti njen roditelj -  rekao je izvor.

Vilsonov portparol nije komentirao ove glasine, te je naglasio da je u pitanju ozbiljna porodična situacija u koju se javnost ne bi trebala miješati.

Vilson je sa Lylinom mamom izlazio pet godina, te je čak uradio DNK test koji je potvrdio da je dijete njegovo. Iako odbija vidjeti Lylu, ima jako mnogo vremena za svoja dva sina sa kojima često provodi vrijeme napolju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.