LJEPOTICA

Miss BumBum luda za Argentincem: Istetovirala ime na provokativnom mjestu

Suzi često objavljuje zanimljive fotografije

Suzi Kortez. Instagram

Avaz.ba

5.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Zanosna Suzi Kortez (Suzy Cortez) postala je poznata po tome što je nekada bila Miss BumBum svijeta, ali i zbog činjenice da itekako voli Barcelonu i Lionela Mesija.

Suzi često objavljuje provokativne fotografije, koje većinom posveti Mesiju i ne krije da je on fudbaler kojeg najviše voli. Iako je Mesi sretno oženjen, poručila je da je to neće spriječiti da i dalje posvećuje fotografije jednom od najboljih fudbalera svijeta.

Međutim, ovaj put zanosna Brazilka otišla je korak dalje i odlučila se na tetovažu. Suzi je tetovažu posvetila Mesiju i nada se da će ovaj put dobiti barem neki komentar od Argentinca, koji vješto ignorira sve njene poruke putem društvenih mreža.

Suzi je ime svog heroja tetovirala na mjesto zbog kojeg je poznata kao Miss BumBum (najbolja zadnjica svijeta). Uz "Mesi", istetovirala je još broj deset i grb Barcelone.

- Mesi je za mene najbolji igrač u historiji i sigurna sam da će ove godine osvojiti šestu "Zlatnu loptu". Odlučila sam istetovirati njegovo ime i Barcin grb jer je ovog godina kada moj voljeni klub slavi 120 godina postojanja - poručila je Suzi.

Nakon provokativne čestitke za Božić,Suzi je odlučila da se oglasi za Novu godinu, a, naravno, ponovo je u centru pažnje bio Mesi.

Na svom zvaničnom Twitter profilu ova zanosna Brazilka objavila je nekoliko golišavih fotografija, ali i poruku za Mesija. Suzi je Mesija čak pozivala na druženje, no argentinski fudbaler je ignorirao sve njene poruke.

No, čini se da Miss BumBum ne želi odustati, a novu 2019. godinu prvo je čestitala jednom od najboljih igrača svijeta, a zatim i njenim ostalim fanovima. Također, u javnosti se pojavila informaciju da ju je Mesijeva supruga Antonela blokirala na Instagramu i Twitteru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.