NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Izašao je 1.000. broj "Expressa"

U borbi za čitaoce, koja je sada još žešća pojavom web portala i društvenih mreža, ovaj magazin i njegova internet-izdanja i dalje zadržavaju svoje mjesto među praćenijima i čitanijima

1.000 broj "Expressa". Express

Piše: M. Cviko / Avaz.ba

13.8.2020

Na svim kioscima u BiH od danas je u prodaji hiljaditi broj ''Expressa''. Ovaj magazin tako je ušao u svoju 20. godinu postojanja u kojima je svakog četvrtka nudio pregršt informacija iz svijeta estrade, šou biznisa, ali i svih drugih sfera javnog života.

Nema mnogo novina u našoj zemlji, pogotovo ove vrste, koje se mogu pohvaliti dužom tradicijom. Broj od hiljadu za neke i nije veliki, ali je dovoljan da se može slobodno reći kako je ''Express'' kroz protekle dvije decenije bio važan dio medijskog prostora u Bosni i Hercegovini, ali i u regionu.

Sve je počelo sada već davne 2001. godine, kada se ''Express'' pojavio kao jedno od mnogih izdanja ''Avazove'' kuće. Tokom svih narednih sedmica, mjeseci i godina nebrojeno je tekstova, ekskluzivnih vijesti i informacija, atraktivnih intervjua i fotografija koje su se našle na stranicama ovog tabloida.

Mnogo je naslova koji su izazivali veliku pažnju javnosti, a koji su objavljivani u ''Expressu''. U borbi za čitaoce, koja je sada još žešća pojavom web portala i društvenih mreža, ovaj magazin i njegova internet-izdanja i dalje zadržavaju svoje mjesto među praćenijima i čitanijima.

''Expressov'' slogan i dalje je: „Od nas ne možete pobjeći!“

Čitaoci biraju muzičke ličnosti decenije 

Akcijom „Avgust - mjesec velikog jubileja Express tabloida“ data je mogućnost čitaocima da biraju muzičke ličnosti decenije, pjevače, pjevačice i pjesme koji su obilježili posljednje godine. Glasati se može SMS porukom na broj 091 310 107, uz ključnu riječ „Express“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.