SKANDALI I PRELJUBE

Najšokantniji razvodi poznatih o kojima se još uvijek priča

Mnogi razvodi ličili su na prave drame sa zapletima i kulminacijama

Kanje Vest i Kim Kardašijan. Agencije

A. Z.

11.5.2022

Svaki razvod je buran, a kada je praćen preljubama, skandalima i ogromnom medijskom pažnjom, onda se lako pretvori u pravi spektakl. 

Razvodi Nataše Bekvalac, Goce Tržan i Slađane Delibašić, Kim Kardašijan (Kim Kardashian), Anđelina Đoli (Angelina Jolie) su neki od onih koji su se odvijali pod budnim okom javnosti. Ličili su na prave drame, sa zapletima i kulminacijama...

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović na vječnu ljubav zakleli su se 2004. godine. Tri godine kasnije bivši vaterpolista i pjevačica postali su roditelji djevojčice Hane, a onda se 2008. godine dogodila tragedija koja je potresla cijelu Srbiju.

Danilo je doživio saobraćajnu nesreću iz koje se jedva izvukao. Mediji su neprestano izvještavali o njegovom zdravstvenom stanju, a tabloidi su bili prepuni slika uplakane supruge, koja ne izlazi iz bolnice.

Kada je sve prošlo, došlo je do zatišja pred buru. "Danilo Ikodinović prevario Natašu Bekvalac" bio je naslov koji su prenijeli svi mediji. Pisalo se o prevari, o ljubavnici, gledali smo kako Nataša plače uživo, a onda je Ikodanović krenuo da se brani i govori da je Nataša bila ta koja je tokom braka varala.



Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac. Arhiva

Slađa Delibašić i Đole Đogani

Nakon dugogodišnjeg braka, bračni i pjevački par Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se 2000. U braku, koji je javnosti predstavljen kao savršen, dobili su dvije kćerke Silviju i Marinelu.

Skandal je stigao godinu dana nakon razvoda. Đole je započeo vezu sa Vesnom Trivić, članicom svoje plesne grupe. Đoletova sadašnja supruga godinama je igrala i učila od Slađe, te ju je Delibašić smatrala za prijateljicu.

Slađa je optuživala Đoleta da ju je prevario sa Vesnom, on je pričao da je ona njega varala, a na kraju se sve završilo pjesmom. Slađa i Vesna su u duetu "Ajmo sad u provod" pokazale da bivša supruga i navodna ljubavnica mogu i te kako da se slažu. Kruna Vesnine i Đoletove ljubavi su sin Adrian i kćerka Laura.

Vesna Đogani, Đole Đogani i Slađa Delibašić. Printscreen

Goca Tržan i Ivan Marinković

Kada su se poslije samo šest mjeseci veze vjerili u jesen 2006. godine, a potom početkom sljedeće godine stupili u brak iščekujući i svoje prvo dijete, pop pjevačica Goca Tržan i njen bivši suprug Ivan Marinković vjerovatno nisu mogli ni u najcrnjim snovima da zamisle u šta će se pretvoriti njihova ljubav za koju su vjerovali i tvrdili da će trajati do kraja života.

Marinković je navodno izjavljivao da ga je supruga prevarila, a mediji su čak pisali i o njenoj navodnoj vezi sa Ivanom Ivanovićem, ali je ona šutjela o razlozima zbog kojih je krenula dalje i govorila da njen bivši partner razlaz zloupotrebljava za dobijanje medijske pažnje.

Od razvoda Goca ne krije da je tužila supruga za neplaćanje alimentacije, kao ni ljubav prema 14 godina mlađem suprugu Raši Novakoviću. Za to vrijeme, Marinković se pojavio u rijalitiju "Farma" i uplovio u vezu s menekenkom, sa kojom je ubrzo raskinuo. Goca iz braka sa Ivanom ima kćerku Lenu.


Goca Tržan i Ivan Marinković. Arhiva

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Rijaliti TV zvijezda Kim Kardašijan (Kardashian) postala je  zvanično slobodna u martu ove godine, nakon što je sudija u Los Anđelesu okončao njen razvod od repera Yea, odnosno Kanjea Vesta (Kanye West), za kojeg se udala 2014. godine. Do razvoda je došlo jer je Kanje prevario i više nije mogla da trpi njegove agresivne ispade koji se pripsuju mentalnoj bolesti.

Bred Pit i Anđelina Džoli. Agencije

Anđelina Đoli i Bred Pit

Razvod nekada najpoplarnijeg para - Anđeline Đoli (Angelina Jolie) i Breda Pita (Brad Pitt) trajao je skoro četiri godine. Situaciju nakon razvoda otežavala je bitka oko starateljstva nad djecom, a nekadašnji supružnici često nisu birali sredstva da bi došli do cilja.

Međusobne optužbe, pravdanja, izjave za medije i slično doveli su do toga da se više "ne zna ni ko pije, ni ko plaća", a pravi razlozi razvoda su pod velikim pitanjem.

Tokom prethodnih godina, spominjalo se i da ju je glumac varao na svakom koraku, pa čak i sa prostitukama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.