PLATINASTI JUBILEJ

Ovo su nestašluci princa Luisa koji su obilježili slavlje kraljice Elizabete

Četvorogodišnjem princu očito je bilo dosadno, pa je pravio grimase, zijevao i stalno zagovarao kraljicu

Princ Luis je sve vrijeme pravio male nestašluke. Agencije

H. J. I.

6.6.2022

Djecu veliki, a posebno glasni, događaji jako umaraju. Buka i metež koji je neminovan u takvim situacijama znaju da budu za njih jako naporni, zbunjujući, pa i strašni, te se ponekada ponašaju vrlo bezobrazno i prave razne gluposti.


Princ Luis je sve vrijeme pravio male nestašluke. Agencije

Proslava platinastog jubileja Kraljice Elizabete II koja je bila organizovana prethodnih dana, bila je tako inspiracija malom Princu Luisu, četvorogodišnjem sinu Kejt Midlton i Princa Vilijama, koji je sve vrijeme pravio prave male nestašluke.

Princ Luis je sve vrijeme pravio male nestašluke. Agencije

Ceremonijom Trooping The Color započelo je slavlje platinastog jubileja kraljice Elizabete II, povodom čega se okupila engleska kraljevska porodica. Ovom prilikom u London je stigao i princ Hari sa suprugom Megan Markl i djecom, ali se oni nisu pojavili na čuvenom balkonu, na kojem su uz kraljicu stali Kejt Midlton i princ Vilijam s djecom, kao i princ Čarls i Kamila.

Četvorogodišnjem princu očito je bilo dosadno. Agencije

Četvorogodišnjem princu očito je bilo dosadno, pa je pravio grimase, zijevao i stalno zagovarao kraljicu, a u jednom trenutku je morala da interveniše i mama Kejt, kojoj očito nije baš prijalo njegovo ponašanje. Buka je posebno smetala malom Luisu, te je u trenutku kada su prolijetali avioni riješio da pokrije uši i tako malo sebi olakša.


Princ Luis je u jednom trenutku i mamu Kejt udarao po glavi. Agencije

Najmlađi britanski princ nije se smirio ni kasnijih dana proslave, a neke od posljednjih slika prikazuju kako se kreveljio, vikao, otimao se, u jednom trenutku je čak ljutito Kejt zapušio usta, a nešto kasnije ju je udarao po glavi.

U jednom trenutku princ Luis je počeo da čupa drugaricu iz reda. Agencije

Maltretirao je sve od reda, a onda je počeo da čupa i drugaricu iz reda. Iako je mama Kejt pokušavala da uradi sve da smiri malog princa, ništa joj nije polazilo za rukom. Luis joj se umiljavao dok ga je gledala, a čim bi se Kejt okrenula on je nastavljao po starom.

Čarls je uspio da smiri princa Luisa. Agencije

Ipak, postojalo je pravo rješenje. Princ Luis ubrzo se našao u krilu svog dede, Čarlsa, koji ga je klackao na koljenu i tako ga potpuno smirio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.