OBJAVILA SLIKU NA TWITTERU

Ponovo šokirala javnost: Britni Spirs opet pozirala gola

Ona se oglušila na molbe sinova da to ne čini

Britni Spirs. Instagram

H. J. I.

19.10.2022

Jedna od najpopularnijih pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) ponovo je podijelila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola. Ona se oglušila na molbe sinova da to ne čini.

Spirs je u posljednjih nekoliko mjeseci redovno objavljivala fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama, a na njima je nerijetko pozirala potpuno naga.

Dok je protekle sedmice obrisala svoj profil na Instagramu, pjevačica se okrenula Twitteru kako bi podijelila još jedan "goli selfie", ovaj put snimljen u krevetu.

Mnogi su ostali šokirani ovim "golim izdanjima" te su iskazali zabrinutost za njeno psihičko zdravlje i zamolili je da potraži pomoć.

Spirsina posljednja fotografija dolazi dva mjeseca nakon što je njen bivši suprug Kevin Federlajn (Federline) rekao da su njihovi sinovi, Džejden (Jayden) i Preston, odlučili da je ne viđaju zbog sklonosti golotinji.

Federlajn, koji je bio u braku sa Spears od 2004. do 2006., dodao je da "ne može zamisliti kakav je osjećaj biti tinejdžer koji mora ići u srednju školu dok njihova majka objavljuje selfije na kojima pozira gola".

Nakon objave Federlajna sadašnji suprug pjevačice Sam Ašgari (Asghari), branio je svoju suprugu i njene fotografije.

- Čak i da ima istine u tome što se njena djeca srame izbora majke i pozitivnog imidža tijela, ne bi bili prvi tinejdžeri kojima je neugodno zbog svojih roditelja - napisao je Ašgari na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.