GOSPODIN PRAVI

Nadica Ademov o vjenčanju: Zamišljala sam da bude u Istanbulu

Već neko vrijeme uživa u vezi sa partnerom kojeg krije od očiju javnosti

Nadica Ademov. Instagram

N. A.

28.11.2022

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Nadica Ademov već neko vrijeme uživa u vezi sa partnerom kojeg krije od očiju javnosti, a priča se da je on milioner.

Nedavno se njena kolegica i drugarica Vanja Mijatović udala, a pjevačica otkriva da li je ona spremna da stane na ludi kamen i kakvo vjenčanje zamišlja.



- Svakako da će za vjenčanje biti žurka ovdje, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i vjerujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam sretna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najvjerovatnije ću ispuniti svoju želju – izjavila je pjevačica.

Nadica je jedna od angažovanijih pjevačica i radi skoro svaki vikend, a za "Kurir" je progovorila o tome kako dečko gleda na njen posao i da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

- Ljubomora je normalna stvar u životu. Čak i neko ko se ne bavi ovim poslom ima taj problem u kući. Mi nemamo taj problem, on je čovjek koji od početka zna kakav je moj posao i dobro je znao s kim ulazi u vezu. Kada ima vremena on prati mene, svakako ima svoj posao i nije iz ovog muzičkog svijeta, ali kad god uklopimo vrijeme zajedno smo – dodala je Ademov.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.