LJUBAV IZ ZADRUGE

Jovana Ljubisavljević otkrila da Stefan Karić nije bio kod kuće kada je ona iznosila stvari

Njen broj telefona blokiran kod svih članova porodice Karić

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević. Instagram

N. A.

5.1.2023

Stefan Karić po izlasku uz "Zadruge" je prilikom gostovanja u emisiji "Narod pita" otkrio da su on i misica Jovana Ljubisavljević odlučili da stave tačku na svoju dugu vezu. Tada je istakao da ga je ona "smarala i ugušila", a potom i priznao da mu je našla i poruke sa drugom djevojkom.

Jovana je ranije istakla da poštuje cjelokupnu Stefanovu porodicu, a nakon raskida iselila se iz vile Karića. Ona je sada rekla da je rastanak bio emotivan, kao i da on nije bio prisutan kada je ona napuštala vilu Karića.

- Bilo je jako emotivno. Ja sam Osmana gledala kao svog drugog oca. Kad bih nešto vidjela što ne treba na televiziji, on me je osjećao kao kćerku, prišao bi mi, pričali bismo. Stefan je bio van zemlje kada sam iznosila stvari, tako da nije bio prisutan - rekla je Jovana, pa šokirala priznanjem da je njen broj telefona blokiran kod svih članova porodice Karić.

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić. Instagram

- Blokirana sam svima. Mislim da su burno reagovali, svakako vjerovatno ne bismo bili u kontaktu, posle svega, ali pretjerano je, prenapumpana je priča- zaključila je misica.

Jovanina i Stefanova ljubav je obilježila četvrtu sezonu rijalitija "Zadruga", pri čemu su oboje konstantno isticali da jedva čekaju da izađu vani kako bi uživali u vezi daleko od kamera. 

Ipak, Karić je, na iznenađenje mnogih, ušao i u narednu sezonu ovog šoua, dok ga je Jovana strpljivo čekala punih deset mjeseci u domu njegovog oca Osmana Karića gdje su sređivali sprat u kojem su Jovana i Stefan trebali živjeti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.