PORODICA ZAJEDNO

Nikola Peltz i Bruklin Bekam uočeni na Viktorijinoj modnoj reviji

Ne bih mogla bez vas, volim vas sve jako, napisala je Viktoria

Pričalo se da su u lošim odnosima. Instagram

E. A.

4.3.2023

Nikola Peltz (Nicol) i Bruklin Bekam (Brooklyn Beckham)  nedavno su ponovo prisustvovali modnoj reviji Viktorie Bekam (Victoria) u Parizu, a objavom na Instagramu potvrdilo se da je Peltz u dobrim odnosima sa svojom svekrvom Viktorijom.

Naime, slavni par se fotografisao zajedno s Bruklinovom porodicom što je podrazumijevalo njegove roditelje Viktoriju i Dejdiva Bekama (David) te brata Kruza (Cruz) i sestru Harper, a ovu fotografiju je podijelila i sama Viktorija uz emotivan opis.

- Ne bih mogla bez vas, volim vas sve jako - napisala je Viktorija u opisu fotografije koju je podijelila na svom Instagram profilu.

Cijela porodica bila je u crnom, a Bruklin i David nosili su odijela s duplim kopčanjem. Nikola Peltz bila je u haljini s crnim kožnim rukavicama i helankama, koju je dizajnirala upravo Viktorija.

Nikola Peltz i njena svekrva Viktorija Bekam navodno su bile u lošim odnosima oko mnogih aspekata planiranja vjenčanja. Nikola je prvobitno namjeravala prošetati do oltara noseći jednu od Viktorijinih kreacija, ali se na kraju odlučila za vjenčanicu brenda Valentino.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.