NAKON LJUBAVNOG BRODOLOMA

Nova ljubav na pomolu: Šakira viđena kako uživa u romantičnoj večeri s NBA zvijezdom

Paparaci su ih snimili ispred restorana Novikov u Londonu

Shakira viđena kako uživa u romantičnoj večeri. Facebook

D. R.

16.7.2023

Šakira (Shakira) je pokrenula glasine o novoj ljubavnoj vezi nakon što je viđena kako uživa u romantičnoj večeri s NBA zvijezdom Džimijem Batlerom (Jimmyjem Butlerom).

Paparaci su ih snimili ispred restorana Novikov u Londonu. Stigli su odvojeno, a lokal su napustili zajedno oko dva ujutro. Još uvijek se nisu oglasili povodom natpisa o tome da su u vezi. Pjevačica je prošlog mjeseca gledala kako Batlerov tim igra protiv Denver Nuggetsa u finalu NBA lige.

"Osvojiti njeno srce"

Kako navodi Index, prema ranijim medijskim natpisima, Šakira i Tom Kruz (Tom Cruise) su u maju viđeni na utrci Formule 1, gdje je slavni glumac navodno pokušavao osvojiti njeno srce, ali ona nije bila zainteresirana. 

Nakon toga je u više navrata viđena s vozačem Formule 1 Levisom Hamiltonom (Lewisom Hamiltonom), ali njeni fanovi smatraju da više nije zainteresovana za njega.

Težak period

Podsjetimo, prošlo je više od godinu dana otkako su Šakira i Pike (Pique) objavili da se rastaju. Kolumbijska pjevačica sada je u razgovoru za People en Español otkrila da je fudbaler izdao dok je njen otac bio u bolnici, što je za nju bio jako težak period.

- Sve se desilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam saznala da me izdao dok mi je tata bio na intenzivnoj - ispričala je Šakira.

Dodala je da joj je bilo jako teško jer u tom trenutku nije mogla svog oca zamoliti za savjet.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.