SANDRA PERKOVIĆ

Buduća bosanska snaha novim izdanjem obara s nogu

Pokazala kako se priprema za svadbu svog brata

Sandra Perković. Instagram

8.10.2023

Sandra Perković objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je pokazala kako se priprema za svadbu svog brata Marka i njegove dugogodišnje partnerice Andreje, a fanovi su pohvalili njeno novo izdanje.

Hrvatska atletičarka pozirala je u kričavo zelenoj haljini s dubokim dekolteom koja je naglasila njezinu preplanulu put. Kombinaciju je upotpunila visećim srebrnim naušnicama sa zelenim detaljem, a naglašenom šminkom istaknula je oči i usta.

"Opala", "Prekrasno", "Predobro ti stoji" i "Izgledaš čarobno", samo su neki od komentara pratitelja, a njenu je fotografiju lajkala i bivša atletičarka Blanka Vlašić.


Podsjetimo, Perković je krajem avgusta također iznenadila fanove kad je pozirala u izazovnom izdanju nakon što je ostala bez medalje na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

Najbolja hrvatska bacačica diska uživa također u ljubavi i to veoma često pokazuje na društvenim mrežama svojim pratiocima.


Dugo se nagađalo da je Sandrino srce osvojio njen dugogodišnji trener Edis Elkasović, inače rođeni Prijedorčanin, što se na kraju i ispostavilo tačnim. Danas su vjereni i svoju ljubav svima pokazuju.

Kraljica diska se sa Elkasovićem poznaje još od 2012. godine. Ovaj rođeni Bosanac je danas jedan od najtrofejnijih trenera u Hrvatskoj, usavršavao se i u SAD-u, a svojevremeno je i sam bio uspješan bacaš kugle.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.