PRIJAVILA GA POLICIJI

Ovo je Sarajlija koji je prijetio Aleksandri Mladenović

U početku je bio predivan, kasnije se promijenio. Ja nisam znala da on kocka - govori ona

Aleksandra i Stefan. Instagram

Dž. H. M.

24.10.2023

Aleksandra Mladenović posljednjih nekoliko dana proživljava pravu dramu zbog bivšeg dečka, izvjesnog Stefana Č. koji je navodno prijetio samoubistvom jer ga je ostavila.

Bili u vezi

Mladić i pjevačica su bili dva mjeseca u vezi, a on do sada nije bio poznat javnosti. Njega su mediji prvi put nedavno uslikali s pjevačicom u tržnom centru tokom šoping.

Inače, on je dobar drug s jednim influenserom, porijeklom je Bosanac, ali je navodno studirao u Beogradu.

Kako je Stefan naveo na svojim profilima, studirao je pravo u Beogradu, ali za to ne postoji potvrda, piše Informer.

Aleksandru je, prema njenim riječima, upoznao preko društvene mreže Instagram, a druži se s popularnim influenserom iz Crne Gore, Jovanom Radulovićem Jodžirom.

Aleksandra i Stefan. Instagram

Stefan ne živi u Beogradu već u Sarajevu, ali je posljednjih mjeseci u Srbiji gdje je započeo vezu s Aleksandrom. Na društvenim mrežama se hvalio fotografijama iz Dubaija, skupcjenim automobilima, plovilima i motorima.

Mladić je sinoć napravio skandal ispred stana pjevačice, nakon čega se najprije sam prijavio u policijsku stanicu, gdje mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska Aleksandri. A nakon toga je ponovo došao ispred njene zgrade gdje je pokušavao da uđe u njen stan i zahtijevao komunikaciju s njom, poslije čega je i priveden i zadržan u policijskoj stanici.

Kako je Aleksandra sama otkrila upoznali su se putem društvenih mreža:

On je psihopata

- Taj čovjek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Prijetio mi je i samoubistvom, da će popiti lijekove, pa da će da se objesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promijenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namjerom da bi mi ukaljao ime - rekla je pjevačica za Informer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.