POL ANDERSON

Nove fotografije zvijezde "Peaky Blindersa" šokirale fanove, oglasio se i on: "Ne brinite..."

Paparaci su ga nedavno snimili na ulicama Londona u prilično zapuštenom izdanju

Pol Anderson. Instagram

D. R.

29.2.2024

Glumac Pol Anderson (Paul), najpoznatiji po ulozi Artura Šelbija (Arthur Shelby) u seriji "Peaky Blinders", šokirao je izgledom na novim fotografijama.

Paparaci su ga nedavno snimili na ulicama Londona u prilično zapuštenom izdanju. Snimljen je kako izlazi iz trgovine s kroasanom u ruci. Izgledao je mnogo mršavije nego inače.

Uhvaćen s drogom

Pol je nedavno kažnjen zbog posjedovanja droge. Policija je kod njega našla krek i amfetamine te lulu za konzumiranje droge.

Glumac je pred sudom priznao posjedovanje droge.

Nakon šokantnih fotografija koje su se proširile medijima, Pol se javio na Instagramu, kako bi najavio svoju novu seriju.

Oglasio se

- Osjećam se blagoslovljeno i vraćam se na posao. Zahvalan sam što sam mogao prikazati lik za kojeg vjerujem da će izazvati šok kad se serija objavi. Također se želim zahvaliti svakome od vas širom svijeta za sve poruke ljubavi i podrške. Cijenim to. Uvijek zapamtite da nikoga nije briga za istinu kada je laž mnogo zabavnija od istine. Vratio sam se, ne brinite - napisao je.

Pol je glumio jednog od glavnih likova u seriji "Peaky Blinders", Artura Šelbija. On je stariji brat Tomasa (Thomas), kojeg je glumio Kilian Marfi (Cillian Murphy). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.