NE KRIJU LJUBAV

Ko je Ines de Ramon, fatalna ljepotica koju ljubi Bred Pit

Naime, Bred Pit i Ines de Ramon su snimljeni krajem prošle godine na koncertu Bona Voksa

Ines de Ramon - Avaz
Ines de Ramon - Avaz
Ines de Ramon - Avaz
Ines de Ramon - Avaz
Ines de Ramon - Avaz
+10
D. R.

4.5.2024

Jedan od najpoznatijih holivudskih zavodnika Bred Pit (Brad Pitt) uživa u novoj ljubavi s Ines de Ramon.

Pit više ne krije koliko je zaljubljen, a za osmijeh na njegovom licu zaslužna je ova fatalna ljepotica.

Naime, Bred Pit i Ines de Ramon su snimljeni krajem prošle godine na koncertu Bona Voksa (Bono Vox) u Los Anđelesu, a od tada se počelo nagađati ko je nova djevojka Bred Pita.

Ines de Ramon iza sebe ima brak s glumcem Polom Vislijem (Paul Wesley) za kojeg se udala 2019. godine, a razvela 2022. godine.

Svoju karijeru gradi u svijetu nakita i trenutno radi kao potpredsjednica kompanije "Anita Ko Jewelry", kao što piše na njenom profilu na LinkedInu. Četiri godine provela je i u švicarskoj kompaniji luksuznog nakita "de Grisogono", a godinu dana radila je na odjelu nakita u "Christie'su".

Pol Visli i Ines de Ramon. Instagram

Osim nakitom, opsjednuta je zdravim načinom života do te mjere da ima licencu da može raditi kao nutricionistkinja. Da uistinu zna što i kako treba jesti, jasno se vidi na njenoj vitkoj liniji te je rado ističe odjevnim kombinacijama.

Živi u Los Angelesu i tečno govori francuski, njemački, španski i italijanski uz, naravno, engleski. Prije života u Americi, od 2010. do 2013., živjela je u Švicarskoj te je studirala biznis u Ženevi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.