LOVE ISLAND 2022.

Kćerka nogometne legende učesnica kontroverznog rijalitija

Otvorena sam za pronalaženje ljubavi, želim da provedem zaista zabavno ljeto, kazala je Owen

Gemma Owen. Instagram

Z. K. / Daily Mail

30.5.2022

Kao jedna od takmičarki popularnog reality showa "Love Island 2022.", najavljena je Gemma Owen (19), kći legendarnog nogometaša Michaela Owena, i to samo nekoliko sedmica nakon što je zanijekala da učestvuje u showu, piše Daily Mail.


Predomislila se

- Otvorena sam za pronalaženje ljubavi, želim da provedem zaista zabavno ljeto. Viđala sam se s nekim, a onda to nije išlo pa sam pomislila: "Zašto ne?" - otkriva 19-godišnjakinja.

Prije nekoliko je sedmica rekla da njen slavni tata "ne bi bio baš sretan kada bih došla kući i rekla da ide na Love Island."

Također je naglasila da "ne traži ljubav", no Gemma se od tada očito predomislila i ostavila oca u brizi zbog najave da će biti u ovogodišnjem izdanju kontroverznog reality showa.


The Sun je ranije objavio da se ITV2 "petljao" oko Gemme, koja je vlasnica vlastite marke kupaćih kostima, i htio je pod svaku cijenu da učestvuje u emisiji.

- Šefovi ITV-a se bore kako bi je natjerali da se prijavi za ovogodišnji "Love Island". Ako pregovori budu uspješni, Gemma će vrlo vjerojatno novčano profitirati. Sedmice provedene u bikiniju će za njenu liniju odjeće za plažu dati poticaj o kojem većina kompanija može samo sanjati - pisalo se po medijima.

Prije samo dva mjeseca je tvrdila da Love Island "nije nešto što bi probala". Međutim, u ekskluzivnom razgovoru za Daily Mail Gemma je objasnila da svako ljeto gleda Love Island.


Nova sezona

- Neki od izazova na Love Islandu nisu za mene. Nisam siguran da bih uspjela poljubiti deset muškaraca zaredom, ali mislim da je to sjajan show - tvrdila je.

Također je priznala da njen strogi tata ne bi odobrio show jer mu ne bi bilo drago da se vratila kući sa priznanjem da učestvuje u showu.

- Morala bih pričekati dok se ne iselim - zaključila je.

Prvi "otočani" bit će predstavljeni ove sedmice dok se još završavaju radovi na njihovoj novoj vili kako bi bila spremna za početak nove sezone, koja počinje 6. juna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.