ČEKA DJEVOJČICU

Tamara Milutinović o tajnom vjenčanju i trudnoći: Kao da sam u nekom filmu

Vrijeme je da se povuče i uživa u blagoslovljenim danima zajedno s partnerom

Tamara Milutinović. Instagram

N. A.

5.5.2023

Pjevačica Tamara Milutinović nedavno je u tajnosti izgovorila sudbonosno "da" fudbaleru Darku Jevtiću. Vjenčanje je održano daleko od očiju javnosti i to baš na njen rođendan. Intimna svadbu priređena je u Novom Sadu, gdje je održano građansko vjenčanje.

Trudna pjevačica je zablistala u raskošnoj vjenčanici, a trudnički stomak joj se ocrtavao ispod vjenčanice. Ona je u razgovoru za "Blic" otkrila kakvi su utisci nakon tajnog vjenčanja.

- Nestvarno, sve je kao da sam u nekom filmu. Čudno mi je da sam doživjela da pričam o tim temama i da ih otvorim - priča Tamara koja je, osim vjenčanja, od javnost krila i da je u blagoslovljenom stanju.

- Krila sam da bih bila u miru, prvenstveno sama sa sobom. Sada, ja nemam mira jer želim sve da ispoštujem, a prosto ne mogu. Meni je to stres, želim da se smijem. Lijepo mi je i ne želim da narušavam te lijepe dane - izjavila je pjevačica.

Njen izabranik i ona su, nakon ceremonije vjenčanja, istog dana otkrili i spol bebe. Ona je otkrila koji je trenutak u prethodnom periodu bio za nju najemotivniji.

- Ne znam da li mi je bio ljepši čin kada me je vjerio ili kada smo saznali da ćemo dobiti djevojčicu - dodala je je uzbuđena pjevačica.

Kako kaže, vrijeme je da se povuče i uživa u blagoslovljenim danima zajedno s partnerom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.