PUBLIKA UŽIVA

Aleksandra Prijović održava prvi od pet koncerata u Osijeku: Blista u srebrnoj haljini

Karte su bile rasprodane u rekordnom roku

Aleksandra Prijović - Avaz
Aleksandra Prijović - Avaz
Aleksandra Prijović - Avaz
Aleksandra Prijović - Avaz
Aleksandra Prijović - Avaz
+2
D. R.

13.2.2024

Aleksandra Prijović večeras ima prvi od pet zakazanih koncerata u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Karte su bile rasprodane u rekordnom roku.

Gradski vrt je, očekivano, popunjen do zadnjeg mjesta. Fanovi svaku pjesmu pjevali su uglas s pjevačicom. Kako je otkrila na koncertu, s Aleksandrom je u Osijek došla cijela njena porodica te ljudi iz Hrvatske s kojima je odrastala, piše Index.hr.

Koncert je, kao i one u Zagrebu, započela pjesmom Za nas kasno je, a obukla je srebrnu šljokičastu kreaciju. Na početku koncerta je rekla da joj je drago što je u Osijeku jer je to blizu njenog rodnog mjesta.

- Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam tu provodila vrijeme i sada kada stojim ovdje ispred vas želim vas se zahvaliti i želim da uživate večeras kao što uživam i ja. Maštala sam i samo treba vjerovati u svoje snove - rekla je Aleksandra. 

Prijović je odrasla u Belom Manastiru, koji je 30-ak kilometara udaljen od Osijeka. Kao dijete nastupala je po školskim priredbama. Poslije se preselila u Srbiju gdje je započela  karijeru, a trenutno živi u Beogradu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.