EMOTIVNA POBJEDA

Denis Barta: Novac od "Supertalenta" donirat ću djeci s invaliditetom

Pola djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat će Roditeljskoj kući u Sarajevu

Denis s ocem na sceni "Supertalenta". Arhiv

24sata.hr

17.12.2018

Voljeli bismo da Denis pobijedi samo iz razloga da pomogne nekome, rekao je prije nekoliko dana Nebojša Barta, otac ovogodišnjeg dvadesetogodišnjeg pobjednika "Supertalenta" Denisa Barte. 

I to se dogodilo. Publika je odlučila i Denis se izborio za pobjedu te osvojio skoro 200.000 kuna (oko 52.000 KM) koje će nesebično podijeliti drugima, prenosi portal 24sata.hr.

- Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječije pedijatrije gdje borave roditelji čija se djeca liječe - rekao je Nebojša.

Pobjednik "Supertalenta" ima tešku životnu priču. Denis je rođen s epilepsijom, autizmom i sljepoćom, a njegova bolest onemogućuje mu da koristi ruke. U finale šoua plasirala ga je pjesma Mate Miše Kovača ''Ostala si uvijek ista''.

Sarajlija je u finalu otpjevao pjesmu '"Vratio sam se, živote" Kemala Montena, koju je posvetio svim bolesnima. Kao i prošlog puta, izazvao je veliku količinu emocija kod žirija.

Denis Barta na jednom od nastupa. Screenshot

- Denis je na ovoj sceni "Supertalenta" apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije "Supertalent" u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, pomiješaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitujući sebe, došla u stanje sreće i zahvalnosti - rekla mu je Martina.

Zadivio je i Maju Šuput.

- Prvo ti suze krenu, pa navala sreće. Kad gledaš Denisa, sretan si i zahvalan si, malo ljudi nas danas impresionira, ali kad ti neko tako dirne srce, onda to zaista iziskuje i zahvalu i aplauz i divljenje - rekla je Maja, prenosi 24sata.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.