NE PRESTAJE ŠOKIRATI

Šakira čisti i pjeva: "Mogla bih ubiti svog bivšeg"

Neobičan video objavila na svom TikToku

Šakira. TikTok/Print Screen

N. A.

15.2.2023

Pjevačica Šakira (Shakira) objavila je neobičan video na svom  TikToku. Na videu Šakira je u crnoj kombinaciju i čizmama na visoku petu, čisti tepih i lip synca pjesmu koja nosi zanimljivu poruku.

Naime, pjevušila je pjesmu "Kil Bil" (Kill Bill) američke kantautorice SZA. Stihovi pjesme govore o ubici po imenu Brid (Bride) i njenom cilju da se osveti svom bivšem momku tako što će ga ubiti.

- Mogla bih ubiti svog bivšeg, nije najbolja ideja. Njegova djevojka je sljedeća, kako sam dospjela ovdje? Mogla bih ubiti svog bivšeg, ali ga još uvijek volim. Radije bih bila u zatvoru nego sama - pjevušila je Šakira.

@shakira

♬ Kill Bill - SZA

Pratitelje je iznenadila svojom novom objavom. 

"Nema šanse da je Šakira ovo objavila", "Ja kad se pretvaram da čistim kad očito imam pet služavki", "I ja isto čistim tepih u štiklama", "Čisti njegovu krv", "Mogao je ovo predvidjeti", "Oh ne, ubit će ga", neki su od komentara ispod videa.

Podsjetimo, Šakira i Žerard Pike (Gerarda Pique) prekinuli su prije nekoliko mjeseci. Priča se da je Šakira otkrila aferu Pikea zbog prazne teglice džema od jagode.

Snimila je pjesmu u kojoj progovara o prevari bivšeg supruga. U samo dva dana pjesma je skupila više od 86 miliona pregleda, a brojka se iz dana u dan povećava.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.