ODLIČAN SPOJ

"Ruža uvela" osvojila region: Svi pjevaju duet Anida Ćušića i Osmana Hadžića

I ove usne moje, da ljubi nije htjela, u zoru se sama budi, ruža uvela - stihovi su pjesme

Anid i Osman. Instagram

6.12.2023

Osman Hadžić i Anid Ćušić zajedničkom pjesmom "Ruža uvela" osvojili su simpatije publike širom regiona. Anid je autor teksta i muzike za ovaj duet koji se već uveliko pjeva po diskotekama i klubovima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji...

- Da uzme srce moje, da kaže šta mi fali, da kaže da je njeno, opet duplo slagala bi. I ove usne moje, da ljubi nije htjela, u zoru se sama budi, ruža uvela - stihovi su pjesme "Ruža uvela" bez koje se sada ne može zamisliti dobar provod u najpopularnijim objektima širom regiona.

Anid Ćušić je najtraženiji mladi pjevač iz Bosne i Hercegovine, za kojeg Osman Hadžić ističe da je kompletna ličnost, dobar čovjek, muzičar i kolega. Da je publika oduševljena duetom, potvrđuju i komentari na društvenim mrežama i na YouTubeu.

"Duet koji je zapalio društvene mreže", "Dva divna i vrhunska pjevača, kakav divan spot i pjesma", "Dva vrhunska vokala i odličan spoj. Svaka čast", "Svaka čast za duet. Bravo za tekst, muziku, aranžman i, naravno, kako ste otpjevali", "Kako dobar duet, svaka čast. Obojica imaju dobar glas" - samo su neka od mišljenja onih koji su čuli i uživali u ovoj pjesmi.

Mostarski slavuj, kako kolege zovu Anida, polako se priprema za svoju prvu turneju po Americi u sklopu koje će u decembru održati 15 koncerata, od kojih sedam s Darom Bubamarom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.