VODI MIRAN ŽIVOT

Pjevačica Indira Levak otvoreno o suprugu i braku: Vrlo smo glasni kad krene frka

Bez obzira što djeluje sve idilično kod njih, to nije slučaj, a pjevačica nije imala problem da o tome i javno govori

Indira Levak - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
Z. K.

4.5.2024

Hrvatska pjevačica Indira Levak vodi miran porodični život sa svojim suprugom Miroslavom, sa kojim je godinama u braku. Iako su zaljubljeni kao prvog dana, ona je priznala da i u njihovom braku postoje s vremena na vrijeme problemi, kao i u svakoj zajednici. 

Bez obzira što djeluje sve idilično kod njih, to nije slučaj, a pjevačica nije imala problem da o tome i javno govori.

- Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura… Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dvije temperamentne osobe.

Ja sam Djevica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede - istakla je Indira.

Pjevačica je dodala da je inače jači pol voli zbog njene ženske snage.

- Mene muškarci veoma vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga, bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: „Šta ću ja sa pjevačicom?” A ja sam njega prva pozvala. Trebalo je na prvi dejt da dođe u 12 sati, a stigao je tek u 19, oklijevao je.

Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pjesme. Vjerujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući. Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene - ispričala je Indira.

Ona otkriva i kako je polazi za rukom da uvijek bude pozitivna i nasmijana.

- To sam prosto ja! Priroda i dar od Boga. Kažu da sam popila neki energetski napitak kada sam bila mala (smijeh). Vesela sam, ali imam i loše trenutke. Tada se sakrijem u četiri zida i procesuiram stvari, znam i da zaplačem, ali to brzo prođe – istakla je Indira.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.