NA METI PLJAČKAŠA

UFC borac objavio snimak kako ga mladići pljačkaju: Merabovi fanovi krivicu prebacili na njega

Na snimku se vide mladići, koji pokušavaju otvoriti vrata automobila, nakon čega ulaze u automobile sa ciljem da pronađu vrijedne stvari

Dvališvili: Našao se na meti lopova. PlatformaX

R. K.

23.1.2024

UFC borac Merab Dvališvili (Dvalishvili) se nedavno našao na meti lopova koji su bili u njegovom komšiluku, nakon čega je objavio snimak sa zaštitnih kamera na svom Instagram profilu.

 - Vaš dom trebao bi biti sigurno mjesto. Sinoć nisam zaključao svoj automobil, a neki luzeri su provjeravali jesu li otključana vrata na automobilima u mom komšiluku. 

Ukrali su mi novčanik, a poslije su se vratili i pokušali su ukrasti moj automobil. Moj komšija je vikao na njih i oni su pobjegli poput kukavica! Ljudi u Vegasu, ako prepoznate nekog na ovim fotografijama/videu, javite mi. Otići ću im kući i pobrinut ću se za ovo - napisao je Merab na Instagramu.

Na snimku se vide mladići, koji pokušavaju otvoriti automobilska vrata, nakon čega ulaze u otključane automobile sa ciljem da pronađu neke vrijedne stvari.

Merab je jedan od onih čiji je auto ostao otključan, a zanimljivo da mu je čak i novčanik ostao unutar automobila, poslije čega su ga pratitelji optužili da je on zapravo kriv jer je opljačkan.

Bilo je dosta zanimljiv komentara nakon njegove objave.

U većini slučajeva pratitelji kritikuju UFC borca zbog ostavljanja otključanog automobila.

- Ko još ne zaključava automobilska vrata? Ovo je tvoja krivnja - jedan je od komentara koji je prikupio najviše lajkova na Merabovoj objavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.