ABA LIGA

Nakon utakmice: Navijači Zvezde sramnim skandiranjem vrijeđali Željka Obradovića

Dok je popularni Žoc sjedio i čekao da počne konferencija za medije, navijači Zvezde su skandirali "Uzmi Željko naše ku***ne"

Obradović: Partizan ostao bez titule prvaka. Screenshot

E. Ć.

7.6.2022

Košarkaši Crvene zvezde su nakon velike drame i nekoliko prekida savladali Partizan 80:77 u petoj odlučujućoj utakmici finala ABA lige. 

Utakmica je bila prekidana više puta. Najozbiljniji incident desio se početkom drugog poluvremena kada su navijači Zvezde počeli ubacivati razne predmete na parket. Sudije i igrači Partizana pobjegli su u svlačionicu, a potom su navijači utrčali na parket.

Utakmica se nastavila nakon što su navijači napustili dvorani. Iako nisu bili u dvorani, pristalice Zvezde su navijali okolo dvorane Pionir. Osim što su navijali za svoje ljubimce, navijači Zvezde su vrijeđali trenera Partizana Željka Obradovića.

Dok je popularni Žoc sjedio i čekao da počne konferencija za medije, navijači Zvezde su skandirali "Uzmi Željko naše ku***ne". 

Obradović je tokom obraćanja novinarima rekao da bi mnogi voljeli da on više ne bude na klupi Partizana. Također, rekao je da ne zna da li će "Crno-bijeli" igrati Košarkašku ligu Srbije.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.