OD ZVIJEZDA DO DNA

Uskoro premijera filma Lamar Odom: Seks, droga i Kardašijani

Droga je bila moja djevojka. Imao sam suprugu i kokain, priznaje dvostruki NBA šampion

Odom ne krije da nije bio dobar muž. Twitter

G. Š.

21.12.2022

Drugog dana nove godine izlazi dokumentarani film o proslavljenom NBA asu - Lamar Odom: Seks, droga i Kardašijani. To je naslov novog filma u produkciji američkog TMZ-a, u kome će proslavljeni NBA as otvoreno govoriti o životu, karijeri i problemima sa kokainom.


To ne može da se krije...

- Droga je bila moja djevojka. Imao sam suprugu i kokain, priznaje dvostruki NBA šampion, koji je nasjajnije dane proveo u Los Anđeles Lejkersima.

Supruga mu je bila Kloe Kardašijan sa kojom je Odom bio u braku od 2009. do 2016. godine. Nema razloga da krije – nije bio dobar muž. Uostalom, oktobra 2015. godine zatekli su ga bez svjesti u bordelu u Nevadi, pa je naredna četiri dana proveo u komi u bolnici. Kloe je znala u kakvom je problemu njen suprug. Nije moglo da se ne primijeti.

- To ne može da se krije… Mislim, priredio sam joj neka ozbiljna s..nja. Svi misle da su te priče koje svi znaju lude. Ali priče koje niko ne zna, one su zaista ludačke, rekao je Odom.


Uspio da se izliječi

Prema zvaničnom saopštenju, Odom je u filmu pričao o zavisnosti od seksa i droga, o tome kako mu je život propao zbog svih poroka. Srećom, uspio je da se izliječi i vrati u normalu. Nadamo se da nikada više neće da se vrati kokainu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.