SAPUNICA U NBA

Pipenov sin u timu s bivšim ljubavnikom svoje majke

Bizli je oženjen, ali u vrijeme veze s Larsom bio rastavljen od supruge, s kojom se u međuvremenu pomirio i dobili su drugo dijete

Bizli: Stigao u Lejkerse. Twitter

A. V.

9.2.2023

Los Anđeles Lejkersi sinoć su razmijenili Rasela Vestbruka (Russell Westbrook) u Juta Džez, riješili se njegovog golemog ugovora od 47 miliona dolara i pritom doveli tri vrlo kvalitetna rotacijska igrača, ali možda i stvorili neugodnu situaciju u svlačionici.

Jedan od ta tri igrača je Malik Bizli (Beasley), koji je prije nekoliko godina bio po svim tabloidima zbog veze s Larsom Pipen (Pippen), suprugom NBA legende Skotija Pipena (Scottie). A sin Skotija i Larse, Skoti Pipen mlađi, od ove sezone član je Lejkersa.

Iako je Pipen mlađi nedraftiran igrač i s Lejkersima ima dvosmjerni ugovor, koji ga više drži u filijali Saut Bej Lejkers u razvojnoj ligi nego u NBA momčadi, povremeno trenira s Lejkersima i igra za njih te je dosad ostvario šest nastupa. Naravno, Twitter je brzo nakon razmjene planuo od pošalica na račun činjenice da je mlađi Pipen sad saigrač tipa s kojim mu je majka varala oca.

Bizli je oženjen, ali u vrijeme veze s Larsom Pipen bio je rastavljen od supruge, s kojom se u međuvremenu pomirio i dobili su drugo dijete.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.