SAJMONS U RALJAMA

NBA zvijezda u neočekivanom problemu: Nurkiću na vječanje došao s jednom partnericom, a s drugom čeka dijete

Njegova nova partnerica već ima dijete sa drugom NBA zvijezdom, ali navodni otac se nikad nije oglasio na tu temu

Sajmons: U Dubrovniku dolazio s Bri Hadson. Pixsell / Sime Zelic / Instagram

21.11.2023

Kada se Jusuf Nurkić ženio u julu ove godine u Dubrovnik su stigle brojne zvanice. 

Nijedna nije dospjela tako u centar pažnje kao njegov sada već bivši saigrač Anferni Sajmons (Anfernee Simons). Fotografi su ga "ganjali" kako bi uhvatili barem jednu fotografiju dostojnu NBA zvijezde.

Mnogi su posvetili pažnju i njegovoj djevojci Bri Hadson (Bre Hudson). Međutim, čini se da je ovom paru odzvonilo. Barem bi se pretpostavilo nakon pojedinih objava na društvenim mrežama. 

Naime, influenserka i Instagram model Ejlija Peti (Aaleeyah Petty) saopćila je javnosti da je ponovo trudna, što samo po sebi i nije neka vijest.

Ono što jeste je da je otac njenog djeteta upravo Anferni, a za gospođicu Peti ovo nije prva NBA zvijezda koja je završila u njenim raljama.

Ova 29-godišnja influenserka je već probala „zarobiti“ Brendona Ingrama (Brandon), košarkaša Nju Orleans Pelikansa. Međutim, Ingram se „ne da“. Ona tvrdi da je prije četiri godine upravo njemu rodila sina, ali Ingram je to vješto izbjegavao, te se nije nikad zvanično oglasio po tom pitanju.

U međuvremenu, imao je neke druge veze i avanture, pa se možda probao i sakriti od nje. Čak su Ejliju Peti optuživali i da izmišlja kako bi izvukla novac od zvijezde Pelikansa, koji je 2019. godine potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 158 miliona dolara.

Ona je također lutala. Ljubila je poznatog repera „Futurea“, kao i košarkaše Tristana Tompsona (Thompson) i Kamerona Pejna (Cameron Payne).

Ali, ovaj put situacija je drugačija i znatno komplikovanija. Ejlija će se poroditi naredne godine, a svijetu je odlučila saopćiti da je trudna, te napraviti malu proslavu. 

Na pojedinim fotografijama vidi se i Anferni, iako je maksimalno pokušao zaštititi lice. Međutim američkim medijima rijetko šta promakne, pa su ga ovaj put izdale tetovaže i prisustvo članova porodice.

Interesantan je i podatak da je Ejlija Peti bila u vezi i sa nekadašnjim košarkašem Crvene zvezde Kvinsijem Milerom (Quincy Miller). 

Miler je bio ljubimac navijača Zvezde zbog svojih poteza, ali kako njegova karijera nije išla uzlaznom putanjom, Peti je odlučila naći nekog novog, pa je tako završila sa djecom dvojice NBA zvijezda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.