ENTONI EDVARDS

Garzin saigrač u nezgodnoj situaciji: Manekenki ponudio 92.000 za abortus, ona objavila prepisku

NBA zvijezda nije željela imati dijete s manekenkom, pa je pokušao to riješiti bez previše buke, ali mu se na kraju obilo o glavu

Edvards: U problemu. AP

N. H.

19.12.2023

Mlade zvijezde u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta ponovo prave probleme. 

Nakon što su Dža Morant (Ja) i Zajon Vilijamson (Zion Williamson) u proteklim mjesecima pravili probleme, svaki na svoj način, sada se u centru skandala nalazi košarkaš Minesota Timbervulvsa Entoni Edvards (Anthony Edwards). 

Manekenka Pejdž Džordej (Paige Jordae), koja je bila u vezi s Edvardsom, otkrila je da joj je on platio 92.000 dolara da abortira.

Pejdž je objavila poruke koje je razmijenila s Edvardsom, a u njima mu je govorila o svojoj trudnoći.

NBA zvijezda očigledno nije željela imati dijete s manekenkom pa joj je "savjetovao" da prekine trudnoću, dok je ona, pozivajući se na raniji abortus, kazala kako je požalila zbog toga. 

Da stvar bude gora po manekenku, Edvards je objavio da očekuje dijete s aktuelnom djevojkom Džanin Robel (Jeanine).

Američki mediji smatraju da je Edvards osjetio stid zbog veze s manekenkom, te ju je pokušao potplatiti u zamjenu za njenu šutnju. 

Pejdž je ignorisanje advokata NBA zvijezde razbjesnilo, pa je odlučila podijeliti sve detalje na društvenim mrežama. 

Ova manekenka je objavila i da još čeka na 92.000 dolara koje joj je saigrač Luke Garze obećao. Sigurno da ništa nije pošlo prema njegovom planu.

Inače, Edvards ove godine igra u odličnoj formi. Prosječno na utakmicama bilježi 24,6 poena, te po pet skokova i asistencija, dok je Minesota prva na tabeli Zapadne konferencije sa 20 pobjeda i pet poraza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.