ČARLS BARKLI

NBA legenda otpisala Jokića: "On nije taj, ovo je gotovo"

Čarls Barkli (Charles Barkley), legenda NBA, ne vjeruje da će Denver biti u stanju da preokrene u seriji protiv Minesote

Printscreen

D. H.

7.5.2024

Nagetsi su i u drugom susretu pred svojim navijačima razočarali, izgubili su sa 106:80 i tako Minosote ima 2-0 pred dva meča na svom terenu.

Imaju priliku da "počiste" šampiona, a Barkli je u emiciji "Inside the NBA", predvidio sličan scenario i za treću utakmicu koja se igra u nedelju.

- Momentum je jako važan u plej-of seriji. Što se toga tiče, Denver ne igra šampionsku košarku ni sada, nije je igrao ni u prethodnoj rundi. Protiv Lejkersa su mogli da igraju pod kočnicom, što protiv najbolje odbrane u regularnom delu i plej-ofu nije moguće. Nema šale sa njima. Bit će teško, pritisak je na Denveru. Minesota igra dobro kod kuće i svi znaju svoju ulogu. Nadigrali su ih i nadjačali. Očekujem da vidimo isto u trećoj utakmici - kaže Barkli.

Edvards je ponovo dominirao u ekipi pobednika, to je po Barkliju ključni igrač serije i on je Denver već sasvim otpisao.

- Ovo je gotovo. Minesota je bolja od Nagetsa. Denver nema prednost nigde na terenu. MVP je nadigran. Pred početak sezone nisam vjerovao u Minesotu, naveli su me da se predomislim. Pobijedit će u ovoj seriji. Oni su tu za ozbiljno. Imaju tog posebnog tipa. 'On prerasta iz buldoga u vuka. Momci ga slijede i on ih vodi. Jokić nije 'taj' u ovoj seriji. Minesota je ozbiljna i počistiće Nagetse - prognozirao je Barkli.   

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.