NOGOMET

Pukla ljubav Murinja i Pogbe

Avaz Sport

15.2.2018

Problemi u Mančester junajtedu vezani su uz Pola Pogbu (Paul) koji posljednjih mjeseci ne uživa u nogometu, a ni navijači ne uživaju u onome što on prikazuje na travnjaku.

Francuski veznjak, najskuplji nogometaš u povijesti Mančester junajteda, smatra da je za njegove lošije partije krivac trener Žoze Murinjo (Jose Mourinho). Navodno, Murinjo i Pogba, koji su se odlično slagali prošle sezone, jedva da i komuniciraju ove sezone.

  Murinja je povrijedilo to što je Pogba navodno izjavio da žali za odlaskom iz Juventusa s kojim je pobjeđivao i osvajao trofeje. „L`Equipe“ piše i da je Murinjo Pogbi postao iznimno težak. 

 Osim toga, Pogba ne želi igrati u sredini terena s Nemanjom Matićem jer smatra da tako ispašta njegova kreativnost i ofenzivne sposobnosti. Svoju idealnu poziciju Pogba, za razliku od portugalskog trenera, vidi puno bliže suparničkom golu.

  Pogba je zbog loše igre u porazu od Totenhema zamijenjen u 63. minuti. Zatim je protiv Hadersfilda preselio na klupu, a u porazu od Njukasla ponovno je izašao iz igre prije kraja utakmice. Murinjo je otkrio da Francuz nije ozlijeđen, već da je Pogbina smanjena minutaža izričito njegova odluka. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.